Otključaj svemir

ZNATE LI TOČNO KAKO JE NASTAO SVEMIR?
KAKO IZGLEDAJU I KOJE TAJNE SKRIVAJU CRNE RUPE?
KAKVI UVJETI VLADAJU NA MARSU I JE LI MOGUĆE PUTOVANJE KROZ VRIJEME?
Krenite u avanturu života uz fantastičnu zbirku tekstova i nevjerojatne činjenice koje je sa svojom kćeri Lucy prikupio i stavio na papir briljantni znanstvenik, profesor Stephen Hawking.
Ovaj znanstveni sadržaj sad je prvi put objedinjen na jednom mjestu, uključujući činjenice o genetici, teorijama zavjere i klimatskim promjenama.
Opremljen prekrasnim ilustracijama i prepun nevjerojatnih podataka, ovo je savršen vodič kroz sve što ste ikad htjeli znati o našem svijetu i dalje od njega.

 

Preporuka knjižničarke:

Poznata kći još poznatijeg oca napisala je zajedno sa ocem ovaj dojmljivi pregled odgovora na sva važnija pitanja o kozmosu. U preglednoj i lako razumljivoj formi knjiga predstavlja svemir od njegovog rođenja, kroz milijarde godina djetinjstva pa sve do današnjeg dana i svemira kakvog poznajemo zahvaljujući mnogobrojnim znanstvenicima iz svih polja znanosti koji su kroz cjelokupnu povijest čovječanstva sa zanimanjem i velikom željom promatrali i proučavali svemir, donosili teorije, zaključke i spoznaje. Zbog jednostavnosti pisanja i izbjegavanja pretjeranog stručnog vokabulara, ovu knjigu možemo preporučiti svim generacijama, posebno onima koji se svakodnevno dižući pogled prema nebu pitaju : Što se sve skriva u toj beskonačnosti?

Kategorije: ,
Promjena veličine fonta
Kontrast
Ova web stranica koristi kolačiće i traži vaše osobne podatke kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja.